Netherlands Startpage
Image default
Auto’s en Motoren

Theorieles en examen in 1 dag

Wil je ook snel je theorie halen? Gewoon binnen 1 dag les en examen? En dat voor 99 euro? Je kunt je vandaag nog opgeven voor een theoriecursus Utrecht of een auto theoriecursus Rotterdam. 123 Theorie geeft haar cursussen verspreid over het hele land. 

Cursuslocaties door heel NL

Van Zwolle tot Breda, van Den Haag tot Deventer en van Amsterdam tot Goes. Maar ook in Arnhem, Enschede en Eindhoven. Kortom waar in het land je ook woont, wees welkom bij 123 Theorie. De opzet van de autotheorie-cursus van 123 Theorie verschilt wezenlijk van gangbare trainingen. Er wordt groepsgewijs lesgegeven, er wordt geoefend met echte examenvragen, er komt geen duur boek of ander lesmateriaal aan te pas en de gehele cursus duurt maar een dag. En dan de docenten, ook die onderscheiden zich positief! Ze kunnen als geen ander de verkeersregels uitleggen en toelichten. En ze weten cursisten als geen ander te motiveren en inspireren. Ze zorgen ervoor dat het zelfvertrouwen van iedere deelnemer een boost krijgt. En dit alles met maar één doel: dat iedereen die meedoet, slaagt voor het auto theorie examen. 

Ook bij faalangst of dyslexie

Speciale aandacht is er bij 123 Theorie voor mensen die een beetje moeite hebben met de Nederlandse taal. Net als voor jongeren met ADHD, dyslexie of examenvrees. En ben je onzeker, met name wat betreft examens, ook dan zit je goed bij 123 Theorie. Groot voordeel is dat je tijdens de cursus uitgebreid de gelegenheid krijgt om te oefenen met vragen zoals je die tijdens het examen krijgt voorgeschoteld. Het examen bestaat uit twee onderdelen. Het eerste gedeelte gaat over het herkennen van gevaar. Je krijgt verschillende afbeeldingen te zien en daarover worden vragen gesteld. Daarna volgt een serie van 40 vragen die je kennis van verkeersregels en verkeersinzicht toetsen. Hier zitten ja/nee-vragen, meerkeuzevragen, open vragen en (sinds kort!) sleepvragen tussen.  Wil je je opgeven voor een 123 Theorie-cursus bij jou in de buurt? Dat kun je online doen. Als je vragen hebt, kun je ze per telefoon, mail of app stellen: 085 060 1230 / info @ 123-theorie. nl / 0629 99 00 62.

 

Voor meer info : bezoek website