Netherlands Startpage
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren bij Noot

Voor een touringcar huren ben ik naar Noot gegaan. En dat kan ik jou ook zeker van harte aanbevelen! Want daar ben ik heel erg positief over. Graag vertel ik er in dit artikel wat meer over. Onder andere over waarom ik een touringcar huren wil, hoe ik Noot heb gevonden en natuurlijk hoe dat vervoer ging met de bus.

Waar een touringcar huren?

Wij moesten een touringcar huren omdat we met het bejaardentehuis, waar ik werkzaam ben, een dagje uit gingen. En daar dan ook natuurlijk vervoer bij nodig hadden! Daarom zijn we op het internet gaan zoeken naar een touringcarbedrijf. En al gauw kwamen wij Noot Personenvervoer tegen. Op de website lazen wij direct dat de chauffeurs op de doelgroep worden afgestemd. Dat vinden wij heel erg belangrijk omdat het hier natuurlijk wel om ouderen gaat. En dat daar uiteraard anders mee omgegaan moet worden dan met kleine kinderen. Daarnaast lazen wij dat de bussen uitermate veilig zijn, mocht er iets ergs gebeuren. Hier raakten wij, de organisatie van het dagje uit, natuurlijk heel erg enthousiast over. Vervolgens besloten we om contact op te nemen met hen, om te vragen naar de mogelijkheden. Toen gaven zij aan dat we wel al duidelijkheid moesten hebben over de eindbestemming. Echter hadden wij dat helaas nog niet. Daarop reageerde Noot dat zij een heel overzicht hebben met mogelijkheden voor dagjes uit! En overal allerlei connecties hebben zitten waardoor ze zo’n heel dagje uit uit handen kunnen nemen.

Het dagje uit

Voor het touringcar huren zijn we dus naar Noot Personenvervoer gegaan. En het dagje zelf was echt heel erg leuk. Ook over het vervoer waren wij zeer te spreken. Alles op tijd en heel correct gereden en goed omgegaan met de doelgroep. Wat ons betreft een echte aanbeveling dus!

Voor meer info : bezoek website