Netherlands Startpage
Image default
Gezondheid

Abortus bij ongewenste zwangerschap

Bent u er net achter gekomen dat u zwanger bent? Dan kan dit erg fijn zijn, maar het is een ander verhaal als u ongewenst zwanger bent. Dit brengt vaak veel stress en onzekerheid met zich mee. Daarom is in 1971 Beahuis & Bloemenhove kliniek opgericht. Dit is een abortus kliniek waar u terecht kunt voor het afbreken van uw zwangerschap in het eerste en tweede trimester. Naast het medische aspect van een abortus, houden wij ook rekening met uw emoties. We zijn betrokken bij uw situatie en staan graag voor u klaar in een moeilijke periode.

Prettige omgeving

Bloemenhovekliniek is gevestigd in een rustige omgeving in Heemstede. Alles in de kliniek is erop gericht om u op uw gemak te stellen. Er werken alleen maar vrouwen in onze kliniek en zij zijn er om u de nodige steun te bieden. Zij zullen dan ook nooit oordelen en zijn altijd respectvol. Ook kunnen we u advies geven over de juiste voorbehoedsmiddelen om ongewenste zwangerschap in de toekomst te voorkomen.

Afspraak voor behandeling

U kunt bij Bloemenhove kliniek terecht met een verwijzing van uw huisarts, maar het is ook mogelijk om zonder verwijzing behandeld te worden. We houden rekening met uw situatie en gaan discreet met uw persoonlijke gegevens om. Als u bij ons komt voor het afbreken van uw zwangerschap, dan hoeft u nooit langer dan een dag in de kliniek te blijven. U kunt dus altijd na een aantal uur weer naar huis en hoeft niet te blijven slapen. Na de behandeling maken we een vervolgafspraak met u voor controle, om er zeker van te zijn dat alles goed gegaan is. Om een afspraak met ons te maken kunt u het contactformulier op de website invullen of telefonisch contact opnemen. We plannen u dan zo snel mogelijk in voor een behandeling.

Voor meer info : bezoek website