Netherlands Startpage
Image default
Vervoer en transport

Frigo diepvriesopslag en -transport

Als eigenaar van een restaurant of producent van voedingsmiddelen, wilt u graag producten van de hoogste kwaliteit leveren. Om de kwaliteit van uw voedingswaren te behouden, is de opslag van de producten een belangrijke factor. Hiervoor heeft u een betrouwbare partner nodig, die net zoveel belang hecht aan de kwaliteit van uw producten als uzelf. Het meest ideaal is het om een partner te hebben die een totaalpakket aan diensten biedt, zodat zowel het vervoer als de opslag van uw producten geregeld is. Frigois deze partner sinds 1973. U kunt erop vertrouwen dat wij zorgvuldig met uw producten omgaan tijdens het gehele proces.

Opslag en transport op maat

Bij Frigo Group bieden we graag oplossingen op maat. Of u nu op zoek bent naar diepvriesopslag voor een multinational of een klein bedrijf, wij denken met u mee. We verzorgen de opslag, in- en uitslag, orderpicking ook geconditioneerd vervoer van uw producten, zowel nationaal als internationaal. We zijn altijd op zoek naar manieren om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Zo kunnen we bijvoorbeeld goederenstromen van verschillende klanten bundelen, zodat de kosten voor het vervoer gedeeld kunnen worden.

Internationaal transport 

Frigo Group verzorgt diepvriestransport en koeltransport binnen de Benelux en naar Duitsland en Frankrijk. Daarbij kunt u bij ons terecht voor transport naar Oost-Europa, Scandinavië, Spanje en Portugal. Voor Spanje en Portugal zetten wij planners in die de Spaanse taal beheersen, zodat de communicatie optimaal blijft. Meer informatie over onze diensten kunt u lezen op onze website. Als u nieuwsgierig bent naar de mening van andere klanten over onze diensten, dan kunt u dit hier ook lezen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Voor meer info : bezoek website