Netherlands Startpage
Image default
Gezondheid

Een betrouwbare zorgverzekering in 2017, met online gemak

Als je op zoek bent naar een nieuwe zorgverzekering, dan is een ZorgDirect basisverzekering 2017 zeker de moeite waard om nader te bekijken. ZorgDirect richt zich vooral op klanten die op zoek zijn naar goede zorg zonder dat ze hier zelf veel voor hoeven te regelen. Dat merk je ook gelijk aan de voordelen. Je hebt namelijk niet alleen de keuze om je basispakket aan te vullen met diverse aanvullende verzekeringen of aparte tandartsverzekeringen, maar er zijn ook nog andere pluspunten die een zorgverzekering bij ZorgDirect de moeite waard maken. Zo kun je altijd rekenen op uitstekende zorg bij jou in de buurt. Daarnaast biedt ZorgDirect heldere informatie en prima service.

Online gemak collectiviteitskorting
Online je verzekeringen beheren is echt iets van deze tijd. Geen gedoe meer met een papieren administratie, want je downloadt formulieren gewoon via de site. Via “Mijn ZorgDirect” kun je jouw eigen administratie bijhouden: wijzigingen doorgeven, verzekering aanpassen, declareren. Je doet het gewoon online. ZorgDirect geeft je trouwens ook nog eens “Online gemak” korting op je premie. Dat is mooi meegenomen!

De ZorgDirect app staat 24/7 voor je klaar
Nota’s worden vaak direct betaald door de zorgverlener. Heb je toch een factuur ontvangen? Dan kan je deze eenvoudig declareren, 24/7! Met behulp van de handige en eenvoudige ZorgDirect Declaratie-app is dit zo geregeld. Kom je er toch niet uit of heb je nog vragen? Dan staan onze klantvriendelijke medewerkers voor je klaar om je te helpen. Je kunt de medewerkers van ZorgDirect bereiken via Twitter, Facebook, Whatsapp, e-mail, brief of telefoon. Echt een zorgverzekering van deze tijd dus met de kwaliteit die een goede zorgverzekeraar behoort te hebben.

Neem gerust een kijkje op de overzichtelijk website en bekijk wat jouw mogelijkheden zijn om een goede en betrouwbare zorgverzekering samen te stellen, helemaal afgestemd op jouw behoeften en wensen.

Voor meer info : bezoek website