Netherlands Startpage
Image default
Bedrijven

Achterstevoren

Het is tegenwoordig normaal dat jongens hun pet achterstevoren dragen. Het lijkt een trend die vele leuk vinden maar door andere gehaat wordt. Vooral veel oudere mensen begrijpen niet de toevoeging van een pet die je achterstevoren draagt. Een petje achterstevoren werd dan ook vooral gedragen door de jongere generatie. Toch is het een trend die je telkens terug ziet komen. Zo zie je ze tegenwoordig op de catwalk, bij tieners, bij twintigers en soms ook wel eens bij veertigplussers. Ook veel tennissers dragen hun pet achterstevoren op het hoofd. Vroeger zag je dat echt alleen de jonge tieners een pet achterstevoren dragen maar dit blijkt niet langer het geval. Maar de vraag is nu eigenlijk of het dragen van je pet achterstevoren nou leuk is, of gewoon apart.

Op verschillende fronten is het dragen van de pet achterstevoren wel eens erg praktisch. Je kan bijvoorbeeld een pet opzetten wanneer je haar niet goed ziet maar door de cap naar achteren te doen zie je wel gewoon je hele gezicht. Wanneer je wakker wordt kun je direct uit bed springen en een pet opzetten. Daarnaast is het tegenwoordig natuurlijk ook een waar fashion item en kun je het matchen bij je outfit. Zo maakt het je outfit toch nog wat meer af. Het heeft een toevoeging aan je uiterlijk en daarnaast is het ook nog eens praktisch. Petten beschermen namelijk goed tegen de zon, en wanneer je deze achterstevoren draagt, zal je nek niet verbaranden. Dit is natuurlijk erg voordelig.

Toch zullen veel mensen denken dat je krampachtig wilt vasthouden aan je jeugd wanneer je als dertiger of veertiger je pet achterstevoren draagt. Zo werd het bij kleine kinderen gezien als iemand die kattenkwaad uit wilde halen wanneer de pet achterstevoren op het hoofd zat. Toch staat een pet bij veel mensen erg leuk en kun je vrijwel overal een leuke pet kopen, online of in de winkel.

Voor meer info : bezoek website