Netherlands Startpage
Image default
Dienstverlening

Buitengewoon Mediation Maastricht

Wanneer je op zoek bent naar een mediator uit Maastricht, dan kan ik Buitengewoon Mediation (klik hier voor de website) van harte aanbevelen. Zij hebben onze echtscheiding namelijk perfect afgehandeld. Wij hebben ook twee kinderen. Gelukkig hebben zij daar zeer goed aan gedacht. Allemaal zodanige beslissingen waar de kinderen voorop stonden, zodat het voor hen een zeer goede oplossing zou zijn. Graag vertel ik hier meer over.

Echtscheiding aanvragen

Helaas hebben mijn vrouw en ik besloten om een echtscheiding aan te vragen. Gelukkig hebben wij een hele kring vrienden en kennissen om ons heen, waarvan enkelen ons hierbij goed kunnen adviseren. Bijvoorbeeld dat een van hen Buitengewoon Mediation had ingeschakeld om alles af te handelen. Daarom hebben wij direct een kijkje genomen op buitengewoonmediation.nl, om te kijken wat zij voor ons konden betekenen. Iets wat ons direct opviel was dat zij het heel erg belangrijk vinden dat de kinderen ook goed uit de echtscheiding komen. Denkend aan bijvoorbeeld het opstellen van een ouderschapsplan. In zo’n plan kunnen allerlei verschillende dingen komen te staan die betrekking hebben op de opvoeding van het kind / de kinderen. Zoals hoe jullie het beiden aanpakken met afspraken over huiswerk, bedtijden etc. Wanneer ieder daar zijn eigen ding mee doet, is dat niet goed voor de opvoeding van het kind. Omdat dan bij beiden twee verschillende dingen gelden.

Mediator uit Maastricht

Dat klonk op de website natuurlijk allemaal heel erg goed. Daarom hebben wij een afspraak ingepland en zijn ze bij ons in Maastricht, met twee mediators, langs geweest. Er was directe een juiste klik. En zij hadden ook veel begrip voor onze situatie. Daar waar ik hoorde dat andere mediators uit Maastricht dat veel minder hebben. Ook de echtscheiding is heel erg goed afgehandeld. Daarom kan ik zeker aanbevelen om voor Buitengewoon Mediation Maastricht te kiezen!

 

Wil je meer blogs lezen m.b.t. ouderschap? Ga dan naar onze ouders blog website.

Voor meer info : bezoek website