Netherlands Startpage
Image default
Gezondheid

Salland Zorgverzekeringen

Wilt u een zorgverzekeraar die dicht bij u staat en zich inzet voor goede zorg in de buurt? Salland Zorgverzekeringen is u graag van dienst. De zorgverzekering 2017 biedt aantrekkelijke vergoedingen en een ruime zorgkeuze. Naast de basisverzekering ziektekosten biedt zorgverzekeraar Salland vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Met de basisverzekering kunt u bij alle huisartsen en ziekenhuizen terecht. Salland Zorgverzekeringen heeft geen winstoogmerk en kent geen selectie op leeftijd of gezondheid.

Collectieve zorgverzekering met premiekorting

Bij zorgverzekeraar Salland kunt u rekenen op premiekorting. Zo krijgt u korting op uw zorgpremie als u kiest voor een vrijwillig eigen risico bovenop het wettelijk verplicht eigen risico. Daarnaast heeft Salland een collectiviteitskorting zorgverzekering. U krijgt een premiekorting als u werkt bij een bedrijf of lid bent van een sportvereniging waar Salland een collectieve afspraak mee heeft gemaakt. Deze collectiviteitskorting geldt ook voor gezinsleden die zijn meeverzekerd.

Goede service en vele extra’s

Naast goede service en ruime vergoedingen kunt u bij Salland Zorgverzekeringen rekenen op vele extra’s. Onze klantvoordeelprogramma’s bieden aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen op het gebied van bewegen, ontspannen, preventie en hulpmiddelen. Bent u nieuwsgierig naar de voordelen van een zorgverzekering bij Salland? Neem dan contact op via telefoon (0570 – 68 74 84), of e-mail: info @ salland.nl. Online een afspraak maken om langs te komen behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor meer info : bezoek website