Netherlands Startpage
Image default
Gezondheid

HollandZorg voor flexmigranten

Komt u als buitenlander tijdelijk in Nederland werken? Dan moeten er een aantal zaken geregeld worden. Het is bijvoorbeeld belangrijk om een zorgverzekering af te sluiten voor de periode dat u in Nederland verblijft. Het is in Nederland verplicht om verzekerd te zijn voor zorgkosten. Daarbij is het voor uzelf ook een prettig idee dat medische zorg gedekt wordt wanneer u dit nodig heeft. Het is niet altijd makkelijk om een zorgverzekering te vinden die bij uw situatie past. HollandZorg heeft daarom een speciale zorgverzekering samengesteld voor arbeidsmigranten die tijdelijk in Nederland werken. Dus heeft u gezocht op “ziektekostenverzekering voor buitenlander”? Dan helpt HollandZorg u graag verder.

Voordelen HollandZorg

Een zorgverzekering afsluiten bij HollandZorg brengt een aantal voordelen met zich mee, zowel voor uzelf als voor uw werkgever. Een zorgverzekering bij ons afsluiten is snel geregeld. Daarbij kan deze gemakkelijk uitgeschakeld worden als u Nederland verlaat, maar ook weer ingeschakeld wanneer u de verzekering weer nodig heeft. Dit scheelt u en uw werkgever een hoop tijd. De rekening voor verleende zorg hoeft u in de meeste gevallen niet zelf voor te schieten. Deze wordt door uw zorgverlener direct doorgestuurd naar ons. U kunt uw zorgverzekering zelf bij ons aanvragen, maar uw werkgever kan u hier eventueel ook bij helpen.

Kies uw aanvullende verzekering

Met een basisverzekering van HollandZorg heeft u recht op vergoeding van noodzakelijke zorg, zoals opname in het ziekenhuis, of spoedeisende hulp. Als u ook verzekerd wilt zijn voor andere soorten medische zorg, dan kunt u hiervoor verschillende aanvullende verzekeringen bij ons afsluiten. Als particulier heeft u de keuze uit vier verschillende aanvullende zorgverzekeringen. Daarnaast zijn er twee aanvullende verzekeringen die u via uw werkgever af kunt sluiten. Wanneer u bij ons een zorgverzekering afsluit, dan krijgt u een Europese zorgpas, waarmee u recht heeft op medische zorg in Europa. Kijk voor meer informatie over de zorgverzekering van HollandZorg eens op onze website.

Voor meer info : bezoek website