Netherlands Startpage
Image default
Sport

Kampioenschap Drink bidons gooien in de UFC

Bij de persconferentie van Nate Diaz en Connor McGregor waren de bedrukte drink bidons schaars. Nadat de beledigingen in de UFC, het ultimate fighting championship vooraf al over en weer gingen, was het in de persconferentie helemaal raak. Daarop verliet Nate Diaz de zaal met zijn crew, maar voordat maakte hij nog wat obscene gebaren. Een aanleiding voor UFC star Gregor McConnor, het karakter waarop zelfs een UFC game is ontwikkeld, om te gooien met water bidons.

Drinkbidons met water gebruikt bij persconferentie UFC

Nog voordat de persconferentie afgelopen was volgen de drink bidons om te oren van de verslaggevers, fans en media. Connor McGregor bleek een uitstekende kampioen te zijn in het gooien van drinkbidons. Hij had zijn eigen drink bidons van Reebok en gooide waar mogelijk zoveel mogelijk bedrukte bidons naar zijn aanstaande tegenstander.De gehele crew van McGregor en UFC voorzitter Dana White probeerde de Ier tot kalmte te manen maar ook de mannen van Diaz begonnen met het gooien van waterflessen. En onder luid geschreeuw van de aanwezige pers, camera, crew members en beveiligers werd de persconferentie van de UFC opnieuw een zooitje. Maar ze zijn wel iets gewend. Na afloop zei UFC President Dana White dat het allemaal bij de show hoorde. Interessante gedachte en we kunnen niet wachten tot de UFC weer UFC naar Nederland komt. Dan zet Eurobottle de bedrukte UFC bidons al klaar. 

Connor McGregor zelfs in UFC video game

Connor McGregor is natuurlijke een coole gast met het Playstation spel waar hij samen met Ronda Rousey het ietwat agressieve karakter is voor de UFC. Maar zonder die twee karakter had de UFC niet zo’n wereldwijde boost gekregen. Nu echter kregen de bidons van Reebok de nodige aandacht. McGregor gooide werkelijk alles wat hij in zijn grip had naar de mannen van Nate Diaz. De echte wedstrijd in de ring verloor McConnor echter.

Wordt ook een coole gast met je eigen bedrukte bidon van of Nate Diaz of Connor McGregor.

 

Voor meer info : bezoek website