Netherlands Startpage
Image default
Sport

3 redenen om een Samshield cap te kiezen

Wie op zoek is naar de meest comfortabele en veilige cap komt de naam Samshield zeker tegen. Het is één van de meest bekende merken en met goede reden. Sterker nog, er zijn drie redenen waardoor jouw volgende cap een Samshield cap moet worden. En die redenen leggen we hieronder haarfijn voor je uit! Samshield voldoet namelijk aan de strengste eisen waar een cap voor bedoeld is. Maximale veiligheid bieden voor het hoogste comfort.

Optimale veiligheid

Veiligheid tijdens het rijden is erg belangrijk. Een paard is een groot dier en met een val kun je je lelijk bezeren. Ook kunnen paarden schrikken en daardoor gaan bokken of trappen. En dan hebben we het nog niet over een plotseling openslaande staldeur op de manege waar je tegenaan kunt lopen wanneer je even niet oplet. Met een goede cap voorkom je ernstig hoofdletsel. En Samshield staat al jaren bovenaan wanneer het op veiligheid aankomt. Dat komt mede door het gebruik van moderne composietmaterialen die de caps hun stevigheid geven.

Speciaal ontworpen voor langdurig gebruik

Een Samshield cap kun je de hele dag dragen en bijna vergeten dat je hem draagt. Ook dat komt door het gebruik van composiet. Dit is veel lichter dan traditionele materialen zonder in te leveren op sterkte en daarmee veiligheid.  Samshield caps zijn ook zo gevormd dat ze voor een goede luchttoevoer zorgen waardoor je niet gaat zweten onder de cap. Zo kun je hem de hele dag dragen en hou je altijd je hoofd koel!

Maatwerk voor een perfecte pasvorm

Een Samshield cap kun je bij een officiële leverancier op maat laten maken. Zeker bij een cap is het belangrijk dat deze goed past. Een cap die te los zit kan makkelijk afzakken of –vallen en een cap die te strak zit voelt al snel oncomfortabel aan. Maar een Samshield cap die op maat wordt gemaakt, daar heb je jaren plezier van! Hou er wel rekening mee dat een eerste afspraak voor het op maat maken van je cap wel een behoorlijke tijd in beslag kan nemen, dus kies voor een winkel waar jij je op je gemak voelt en waar je vriendelijk wordt ontvangen.