Netherlands Startpage
Image default
Bedrijven

Wonen in een Villa

Iets waar vele mensen van dromen en een van de wensen als ze ooit de loterij winnen en heel veel geld hebben is om een groot huis te kopen, een villa. En dan het liefst een villa met een groot zwembad en een sauna.

http://www.youtube.com/watch?v=fpjZjknCV1I

Je ziet weleens foto’s voorbij komen van beroemdheden waar je U tegen zegt. In Amerika is het helemaal bizar, hoe gekker hoe beter lijkt wel hoe sommige beroemd heden leven met een hele sport etage een bioscoop een bar en ga zo maar door. Het is iets wat me altijd al gefascineerd heeft en waar ik uren over kan dromen. 

 

Mocht je het ook leuk vinden om deze grote huizen te bewonderen dan heb ik hier helemaal een mooi lijstje voor je. De website Grandlife heeft namelijk een leuk item geschreven over de 25 duurste en grootste villa’s.

 

 

Mijn persoonlijke huizenjacht

Jammer genoeg heb ik zelf (nog) niet het bugdet beschikbaar om zelf te wonen in zulke palijzen. Maar het is zeker inspirerend om naar te kijken. Sommige huizen zijn echt ontzettend mooi om te zien. En ik denk ook wel om in te wonen!

Laatst toen ik zelf op zoek was naar een huis zag ik verschillende gebouwen met een totaal andere uitstraling die allebei villa genoemd werden. Toen kwam bij mij de vraag wanneer mag je een gebouw een villa noemen? en wat zijn de eisen eraan.

  • Een villa is een vrijstaand huis. In de stad zijn er ook weleens grote huizen die niet vrijstaand zijn deze worden herenhuizen genoemd
  • Groot en luxe. Bij mijn zoektocht is het mij opgevallen dat er niet echt ergens een duidelijk omschrijving van een villa staat.

Wanneer is een villa bijvoorbeeld luxues voor iedereen heeft dat een andere betekenis en ik kon ook niet in mijn zoektocht hoeveel vierkante meters een huis moet zijn om het een villa te noemen. Het woord groot heeft voor iedereen een andere betekenis. Alleen het feit dat een villa vrijstaand is een duidelijk gegeven.

Voor meer info : bezoek website