Netherlands Startpage
Image default
Gezondheid

Pigmentvlekken camoufleren

 

Pigmentvlekken camoufleren

Donkere vlekjes in je gezicht, nek of hals is voor velen onder ons nogal een storende factor. We bedekken deze onzuiverheden graag, maar hoe dat je nou precies? In dit artikel lees je daar meer over. Ook laten we u kennis maken met een nieuwe crème die pigmentvlekken en andere oneffenheden de das om doet, de crème is van Nederlandse ontwikkelaars en wordt door de gebruikers zeer goed ontvangen.

 

Pigmentvlekken onzichtbaar maken

Pigmentvlekken camoufleren met make-up, dan is dit proces ter vergelijken met het wegwerken van een pukkel of puist. Het is ten eerste belangrijk om een goede foundation of BB crème aan te schaffen die overeenkomt met jouw huidskleur. Daarbij zoek je ook een poeder voor de fixatie en zodat alles de gehele dag goed blijft zitten. Het is belangrijk om met een schoon gereinigd gezicht te beginnen. Gebruik je dagelijkse dagcrème of vervang je dag crème voor Skinlight. Laat intrekken en pak je bb cream of foundation erbij. Je kunt het met je vinger aanbrengen maar je kunt ook een wattenstaafje gebruiken. Neem een klein beetje van het product en dep dit op je pigmentvlek, dep net zolang totdat je er niets meer van ziet. Poeder vervolgens af en je bent klaar.

Wat is Skinlight en wat doet het?

Skinlight crème is zoals de naam al zegt, gericht op het lichter maken van pigmentvlekken, moedervlekken, donkere oksels of knieholtes, donkere vlekjes en kan zelfs voor de intieme delen gebruikt worden. Wat de crème doet is de huid stap voor stap lichter maken, je ziet per dag steeds een klein beetje meer verschil met een maximale duur van 2 tot 4 weken. Wanneer je je gewenste resultaat bereikt hebt, stop met het gebruik. Het resultaat blijft enkele maanden aanhouden. Wanneer je merkt dat de donkere vlekjes weer terugkomen, gebruik je het product alleen nog als onderhoudskuur.

 

Voor meer informatie over pigmentvlekken camoufleren, bezoek je:

pigmentvlekkenverwijderen.net

 

Voor meer info : bezoek website