Netherlands Startpage
Image default
Gezondheid

Nadelen van Diabetes

Nadelen van Diabetes

Diabetes is een ziekte die steeds meer voorkomt in Nederland. Dit komt hoofdzakelijk omdat wij Nederlanders geen gezonde levensstijl aan houden en niet genoeg bewegen. Onderstaan hebben wij de belangrijkste nadelen onder elkaar gezet waar je als suikerpatiënt mee te maken kunt krijgen.

Bijkomende klachten: Meer dan de helft van alle diabetes patiënten ontwikkeld gedurende hun leven met suiker meer lichamelijke klachten.

Slechter zien: Over het algemeen neemt de oogfunctie af door diabetes. Je zult hierdoor minder goed gaan zien.

Hart en bloedvatenstelsel: Je ontwikkeld een groeiende kans op hart en vaat ziekten zoals ader vernauwing, ader verkalking. Dit is natuurlijk niet gezond voor het lichaam.

Nier problemen: Zodra je last krijgt van nier problemen, betekend dit effectief dat je nieren harder moeten werken om je bloed te zuiveren van gifstoffen.

Problemen met uw zenuwen: Door vaak een te bloedsuikerspiegel kunnen zenuwen blijvend beschadigd raken.

De voeten: De voet is natuurlijk een belangrijk aspect van het lichaam. Als diabetes patiënt kun je echter een Diabetische voet krijgen. In erge gevallen moet men dan een teen of voet amputeren.

Maag en darm klachten: De zenuwen rond de maag raken beschadigd. Hierdoor kun je dingen als opstoppingen, diarree en dergelijke ontwikkelen.

Hersenen functie problemen: Zoals wij al aangeven kan diabetes de bloedvaten en zenuwen aantasten. Er is dan ook een kans dat de hersenen achter uit zullen gaan.

Een erectie probleem: Zodra het lichaam niet meer naar vreugde functioneert raakt lichaam op het gebied der liefde in de war. Dit komt omdat de bloedvaten en zenuwen in en naar de geslachtsdelen niet meer goed functioneren. In veel gevallen kan dit leiden tot impotentie. Gelukkig zijn er voor deze groeiende groep mannen wel impotentie pillen. Erection Capsule is hier een goed voorbeeld van en wordt reeds door vele Nederlandse mannen zo nu en dan gebruikt.

Depressies: Zodra je lichaam niet meer goed functioneert kan je eenvoudig in een depressie raken. Dit komt vaak indien de patiënt langdurig veel pijn heeft of de dingen waar hij van hield niet meer kan doen.

Pijn bij de gewrichten:
Omdat diabetes ook het bindweefsel aantast, zullen veel patiënten last krijgen van hun gewrichten.

Voor meer info : bezoek website