Netherlands Startpage
Image default
Gezondheid

Waarom zijn noten zo gezond?

Waarom zijn noten zo gezond?

Dat noten erg gezond zijn is al jaren bekent. Dat vegetariërs wel verplicht noten moeten eten omdat ze anders heel veel stoffen niet meer via hun voedsel binnen krijgen is enkel bekent onder de meeste mensen die er te maken mee krijgen. Wij gaan jou vertellen waarom noten echt heel gezond zijn en geen schadelijke stoffen bevatten waar dit met vlees meestal wel het geval is. Noten komen uit de natuur. Ze bevatten daarom enkel natuurlijke stoffen. Geen groei hormonen of antibiotica. Wel bevatten ze een variatie aan de beste vitamine die je normaal maar in hele kleine hoeveelheden binnen zou krijgen. Deze vitaminen zijn op zijn beurt weer volledig natuurlijk en zullen daardoor hun functies ook erg goed uitvoeren. Denk aan vitamine A, B, E, en ga zo maar door.

Noten bevatten veel mineralen

Mineralen zijn letterlijk de bouwstoffen waar jij en ik ook uit bestaan. Je hebt ze nodig om je lichaam te laten draaien. Ook zitten er in diverse noten essentiële mineralen en omega vetzuren. Deze stoffen worden niet door het lichaam aangemaakt je moet ze dus wel binnen krijgen door je voedsel.

Paranoten:

De paranoot is een bekende superfood omdat het een redelijk hoge concentratie selenium bevat. Deze stof is heel gezond voor je lichaam en maakt je immuunsysteem weerbaarder. Hierdoor neemt de kans op diverse soorten kanker exponentieel af! Wil je dus de kans op kanker verminderen dan moet je zeker paranoten elke week in een kleine hoeveelheid consumeren.

Pecannoten:

Deze noot is ook een wonder noot. Het bevat 19 mineralen en is daardoor goed voor je hersenfuncties, sterke botten, de groei van gezonde weefsels. Je wordt er ook letterlijk gecontreerder en slimmer van.

Voor meer info : bezoek website